Leren programmeren zodat je je eigen algoritmes kunt schrijven

Leren programmeren zodat je je eigen algoritmes kunt schrijven

De Python cursus van Learnit is bedoeld om je een goede basis van Python te leren. U kunt deze cursus lokaal volgen, maar u kunt het ook online doen. Je kunt de python cursus ook via internet volgen, bij deze cursus heb je een trainer, elke trainingsdag heeft 3 modules, die je begeleiden om samen te leven met andere deelnemers. Deze cursus duurt in totaal drie dagen. 

Hier leert u hoe eenvoudig het is om in Python te programmeren. Deze technieken kunnen u uiteindelijk tijd en geld besparen, omdat u mogelijk geautomatiseerde scripts of algoritmen kunt schrijven. Tijdens de training leer je ook over de toepassingsmogelijkheden van Python, en kun je inderdaad verschillende projecten aan.

Als je eindelijk Python kunt schrijven, kun je je eigen algoritmen schrijven, wat tijd en geld bespaart. Bijna alle functies zijn mogelijk in Python, dus je opties zijn eindeloos. Daarom heeft deze cursus hiervoor een goede basis gelegd. Deze cursus is ook erg handig voor degenen die Python-code willen kunnen lezen en de code niet zelf hoeven te schrijven. Je hebt een goed begrip van de code en begrijpt wat er gebeurt. Daarom is in deze training geen programmeerkennis vereist.

De training wordt in het Nederlands gegeven, maar de trainer spreekt ook vloeiend Engels. Na onderhandeling kan ook Engels cursusmateriaal worden gebruikt. Als er minimaal drie Engels sprekende studenten zijn, kan de cursus ook volledig in het Engels worden gegeven. De prijs is 475 euro (exclusief btw). Na voltooiing krijgt u een Learnit-certificaat. Heb je meer informatie nodig over Python cursussen of ben je benieuwd naar andere cursussen? Ga dan naar de website van learnit.

admin

Reacties zijn gesloten.