Tips voor meer zichtbaarheid te creëren voor je website 

Tips voor meer zichtbaarheid te creëren voor je website 

Ben jij pasgeleden begonnen met ondernemen en heb je een om deze reden een website laten maken om bereikbaar te zijn voor je doelgroep? Maar, merk je dat de aanvragen nog niet van het leien dakje gaan? Grote kans dat jouw website niet goed zichtbaar is in de zoekresultaten van Google. Veel mensen denken dat alleen een website hebben meer dan genoeg is en de leads automatisch binnen stromen. Echter, in de praktijk is dit niet zo. Het is alsof je een auto hebt aangeschaft maar er geen brandstof in gooit om het te kunnen laten rijden. In deze blog behandelen we een aantal zaken die van belang zijn om meer zichtbaarheid te creëren voor je website.  

SEO 

Om verkeer naar je website te leiden is het belangrijk dat de basis goed staat. Hiermee doelen we op de drie fundamenten van Google. Dit is content, autoriteit en techniek. Hoe beter deze drie pijlers zijn, des te meer Google jouw website als relevant zal beschouwen voor de doelgroep. Zorg er dus voor dat je de juiste informatie op de website hebt staan die inhaakt op de zoekintentie van de doelgroep. Een manier hoe je dit kunt bewerkstelligen is doormiddel van SEO (Search Engine Optimization) om op een organische wijze verkeer op je website te krijgen. Het is dus van belang dat je: zoekwoordenonderzoek doet, pagina’s schrijft inhakend op de zoekintentie en een snel ladende website hebt om de gebruikservaring te bevorderen. Wanneer je dit weet te tackelen heb je twee van de pijlers al goed staan: content en techniek. 

Linkbuilding 

Ten tweede is het van groot belang dat je website als relevant en autoriteit wordt gezien (de derde pijler van Google). Een manier hoe je dit kunt bewerkstelligen is met behulp van linkbuilding. Met deze marketing ben je druk bezig met het linken van jouw website aan andere relevante website in dezelfde branche. Hoe groter je backlink profiel is, hoe eerder Google jouw website als relevant beschouwt en je website hierdoor hoger in de zoekresultaten zal weergeven. 

Wil je graag seo en linkbuilding uitbesteden? Dan raden we je aan om het door Triple Pro te laten doen. Dit bedrijf is expert op dit gebied en helpt je maar al te graag mee om de zichtbaarheid van je bedrijf te verbeteren.  

admin

Reacties zijn gesloten.